У Львові Залізничним ВП ГУНП у Львівській област розшукується безвісти зникла Левко Юлія 1994 року народження.

Про це повідомляє Ігор Зінкевич на своїй сторінці в Фейсбук.

Як стало відомо із повідомлення, то Левко Юлію востаннє бачили у березні цього року, за адресою: місто Львів, вулиця Любінська 102/148. На даний момент про її місцезнаходження нічого не відомо.

"Розшукується громадянка Левко Юлія, 1994 року народженя, яку востаннє бачили в березні 2020 року за адресою: м. Львів, вул. Любінська 102/148, на даний момент її місце знаходження невідоме",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Прикмети Юлії: зріст 160 - 167 см, худорлявої тіло будови, волосся темне коротке, очі карі.
Була одягнена: пальто червоного кольору, чорні чоботи, червона сумочка, оксамитове плаття.

В разі отримання будь-якої інформації щодо місця знаходження (перебування), Левко Юлії, прохання терміново повідомити Залізничний ВП ГУНП у Львівській області (тел.063-569-39-43; 238-43-95 або 102).

фото: Ігор Зінкевич (Фейсбук)
фото: Ігор Зінкевич (Фейсбук)

Нагадаємо, у Львові зникли дві 14-річні дівчинки - Савка Вікторія і Лукова Ірина. Про це повідомив Ігор Зінкевич на своїй сторінці в Фейсбук.

Як стало відомо з повідомлення, то дівчаток ввечері в таксі посадили родичі з Рясного-2. Водій повинен був їх привезти на адресу проживання, але підлітки додому не потрапили.

"Також є інформація ( таксі «Рено Кенго» жовтого кольору) зараз таксиста знайдено в Шевченківчькому Райвіділ він повідомив, що дівчата вийшли на Шевченка 358 ( Сільпо ), а він продовжив працювати",- написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві розшукують 15-річну бунтарку із рожевим рюкзачком, - прикмети та фото

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Запоріжжі зникла школярка модельної зовнішності - є особлива прикмета

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові зникла кульгава дівчина з інвалідністю - рідні благають не бути байдужими