У Львові зі старих будівель сиплеться штукатурка, яка у будь-який момент може впасти на голову перехожим.

Про це у спільноті Варта-1 у фейсбук написала львів'янка Марія Завінська.

Так, львів'янка попередила всіх жителів міста не ходити під старими будівлями. Зараз більшість з них перебувають у задовільному стані, а деякі взагалі у аварійному. З таких старих будівель спиться штукатурка і відпадають цілі шматки будівельних матеріалів.


"Люди не ходіть близько біля старих будинків. Бо отримаєте куском старого підвіконня по головешці!!!
Вулиця Друкарська", - написала львів'янка у своєму повідомленні.

Поряд з такими будівлями потрібно бути вкрай обережними, щоб не потрапити у біду, адже у будь-який момент вам може звалитися щось на голову. Тому варто уникати прогулянок між старими будинками. У такому випадку краще відійти на безпечну сторону.

Нагадаємо, що харківські дорожники оригінальним способом вирішили проблему, з якою зіткнулися під час укладання асфальту.

Як повідомляв портал Знай.ua, у середу кілька районів Дніпра тимчасово залишаться без електропостачання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Вінниці завершили будівництво нового підземного контейнерного майданчика на вулиці Мурі.