У Львові можуть продовжити карантин, через епідеміологічну ситуацію у місті.

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, передає Варта-1.

Так, стало відомо, що в п'ятницю 12 червня, на засіданні Львівської обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішуватиметься питання про подальші заходи щодо карантинних обмежень.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Чемериса, підстав для послаблення карантину в області немає. Наразі Львівщина не відповідає критеріям для послаблення карантину за показником інцидентності, що має становити не більше 12 нових виявлених випадків захворювання на 100 тисяч мешканців протягом семи днів.

Чемерис заявив, що буде рекомендувати продовжити карантин ще на тиждень відповідно до постанови Міністерства ОЗ. Також він наголосив на те, що про відновлення пасажирських перевезень та відновлення роботи спортивних клубів поки не може йти мова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.