У Львові суд відмовився обирати запобіжний захід Мальському, якого звинувачують у службовій недбалості.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Так, стало відомо, що Галицький суд Львова відмовив прокуратурі в обранні запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання колишньому голові Львівської обласної державної адміністрації Маркіянові Мальському.

Варто нагадати, що 9 червня ексочільнику Львівської ОДА повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Звинувачення полягає у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки, а саме – понад 7 млн збитків.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Слідство з'ясувало, що минулого року Маркіян Мальський підписав розпорядження, яким передав у власність ТОВ «Узлісся», власником якого є львівський бізнесмен Ігор Кривецький, земельну ділянку площею понад 15 га, розташовану на території Бібрської міської ради Перемишлянського району Львівської області. У цьому місці розташований готельно-оздоровчий центр «Едем резорт». А на цій ділянці є проточне озеро понад 9 га і прибережна захисна смуга.

Зараз прокурори готують позов до суду з метою повернення землі та озера у власність держави.

Нагадаємо, Знай писав, що аферист виманив у таксиста весь денний заробіток.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали чиновника за хабар.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у мажору вкрали 50 тисяч гривень прямо із салону автомобіля.