На Львівщині величезні добермани просто на очах у малолітніх дітей загризли маленьке цуценя.

Про це повідомляє Четверта студія.

Так, стало відомо, що на Львівщині у селищі міського типу Шкло Яворівського району, у вівторок, 9 червня, добермани на очах у малолітніх дітей загризли цуценя малтійської болонки.

Власник цуценяти Володимир Семенов зазначив, що неодноразово робив зауваження власникам доберманів, але вони ніяк на це не реагували.

“Після шестирічних неодноразових зауважень сталося те, чого я боявся. На щастя, що це не діти, яких в мене троє. Сусідські добермани підбігли до моєї брами і загризли цуценя моєї дочки на її очах та очах двох синів. Дружина намагалася врятувати нашого песика, але було пізно. Цуценя помучилося в агонії ще з пів години і померло”, – повідомляє власник цуценяти.

Після цього на місце пригоди власники цуценяти викликала групу оперативного реагування, яка зафіксувала смерть тварини. Тварину було відправлено на експертизу та встановлено, що смерть наступила внаслідок проникаючого стискаючого поранення грудної клітки з переломом ребер та розвитком пневмо- та гемотораксу.

Як повідомив власник цуценяти, цю справу передали у Новояворівську поліцейську станцію дільничному Голокрису Дмитру.

“ Він запевнив мене, що це буде “адмінка” та 51 грн штрафу. Водночас пояснення дружини, де вона вказала, що це сталося на очах малолітньої дочки. Не врахував Дмитро ще той факт, що собака такої породи з тими документами коштує від 1000$. У моєї сім’ї відняли не просто собаку, а друга”, – розповідає чоловік.

Фото Володимир Семенов


Володимир Семенов впевнений, що в наслідок цієї пригоди його діти отримали психологічну травму, саме тому він вимагає ретельного розслідування цієї справи.

“Власники доберманів будь-яким чином ігнорують інцидент та намагаються все “зам’яти” на рівні поліції. Ми плануємо провести судово-медичну експертизу по факту отримання дітьми, особливо дочкою, психологічної травми”, – додав чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, кінь – це вам не собака: злий вухань завів собі друга з підковами, обімліла господиня.

Як повідомляв Знай.uа "Найкраща угода в житті" - чоловік проміняв собаку на пару кросівок.

Знай.uа писав, рідна мама розчавила малюка, але він залишився живий: як у прийомній родині повернули віру в людство паралізованому цуценяті.