У Львові в одному з місцевих магазинів промишляють нахабні злодії.

Про це у спільноті Варта -1 написала львів'янка Галинка Замрій.

У Львові помітили нахабних злодіїв, які систематично викрадають із магазину різноманітні товари. Нахабних злодюжок зафіксувала камера відеоспостереження, яка була встановлена у торговому залі магазину.

На відео можна помітити, що один з молодих хлопців зайшов до магазину як покупець, але коли продавчині відволіклися, він хутко взяв перше що попалося під руку й попрямував до виходу.

Скріншот


Також камера зловила злодюжку, який зайшовши до магазину взяв товар та сховав собі під куртку, після чого просто пішов геть.

Скріншот


"Будьте уважні та обережні! Ось такі "герої", топчуть наш Львів!", - написала львів'янка Галинка Замрій.

Адміністрація магазину вже повідомила про даний факт до правоохоронців. Наразі особи злочинців не встановлені. Правоохоронці ведуть слідство.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин припаркувався у стіну і прихопив "на пам'ять" дорожній знак, - копи оніміли від нахабства

Як повідомляє портал «Знай.uа» На копів спустили собаку і надавали їм по голові - перестрілка на українській дорозі

Також «Знай.uа» писав, що Львів’янин поскаржився на прострелене вікно квартири, копи ошелешили, - "То птах із пістолетом"