У Львові пройшла акція протесту під обласним управлінням Нацполіції.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, у вівторок, 26 травня, під обласним управлінням Нацполіції, відбулася символічна акція протесту проти свавілля поліції. Тут люди зібралися аби нагадати представникам правоохоронної системи, щодо не припустимих дій деяких їх колег.

Таку акцію львів'яни провели одразу після дій оперативників Кагарлицького відділку поліції, які у своєму кабінеті катували та гвалтували жінку, яку викликали як свідка крадіжки. Учасники акції вирішили передати обласному управлінню символічну гумову ляльку, щоб нагадати правоохоронцям, що вони не гвалтівники, а їх обов’язок — дотримуватись закону та забезпечувати права людей.

Фото Варта -1


“Ми хочемо передати очільнику поліції Львівщини ось цю символічну гумову леді. Я хочу, щоб він передав її міністру МВС Авакову, гвалтівники якого здійснювали ці безчинства”, — повідомив Іван Спринський голова ГО “Рабів до раю не пускають”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше З димовими шашками та вибухами — центр Києва стоїть на вухах, перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові у водія швидкої відібрали кермо після протесту медиків - наважився розтулити рота

Також «Знай.uа» писав, що Активістка завадила 17-річній дівчинці зробити аборт, здавши її батькам - і отримала нагороду