Сьогодні, у вівторок, 26 травня близько 09:00 ранку розпочалась акція протесту в Яворівському районі Львівської області. Як повідомив очільник “Варта 1”, Ігор Зінкевич, люди перекрили дорогу.

“Наразі відбувається перекриття дороги в с.Підрясне. Люди протистують проти приєднання до Львова.” – написано у повідомленні.

протест, фото: "Варта1"
протест, фото: "Варта1"

Протестувальники тримають плакати з вимогами “Громада зробила свій вибір”, “Ми маємо право вибору – ми за Брюховицьку ОТГ”.

”Відбувається мирний захід символічного об’єднання громад, які мають намір створити Брюховицьку ОТГ. Обрано місце де проходить межа Домажирської та Рясна-Руської сільських рад. Як символ прагнення об’єднати громади, які роз’єднують Львівською ОТГ та ОТГ Івано-Франкове. Місце проведення с. Підрясне. Люди в масках. Дистанція є”, - написав Ігор Зінкевич.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зараз протестувальники чекають голову Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, щоб озвучити йому свої вимоги.

протест, фото: "Варта1"
протест, фото: "Варта1"

протест, фото: "Варта1"
протест, фото: "Варта1"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З димовими шашками та вибухами — центр Києва стоїть на вухах, перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові у водія швидкої відібрали кермо після протесту медиків - наважився розтулити рота

Також «Знай.uа» писав, що Активістка завадила 17-річній дівчинці зробити аборт, здавши її батькам - і отримала нагороду