Мер Львову Андрій Садовий поки що не буде відновлювати нормальну роботу громадського транспорту у місті.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, Садовий розповів, що львів'яни, які зараз працюють мають змогу дістатися до робочого місця міським громадським транспортом, що наразі працює в режимі спецперевезень.

Але, попри це кількість транспортних засобів на маршрутах мають намір постійно збільшувати.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


"Є спецперевезення, тож усі люди у Львові можуть нормально доїхати на роботу. Ми просто будемо збільшувати кількість транспортних засобів та поступово входити в цей процес. Після карантину, тобто після 22 червня, дозволимо також пенсіонерам їхати безоплатно. Але зараз головне завдання — це доставити людей на роботу, щоб вони могли працювати", — розповів Андрій Садовий.

Відзначимо, що станом на 08.00 22 травня, у Львові та на Львівщині підтверджено 1240 випадків інфікування коронавірусом, з них 33 — летальні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові транспортний колапс - кілометрові пробки з людей і машин скували місто

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі маршрутник полонив серця городян цінним подарунком - роздає при вході безкоштовно

Також «Знай.ua» писав, що У Києві пустять додаткові маршрути - кому пощастить добратися додому без пекельних черг