У Львові,у ніч на 19 травня, на вулиці Володимира Великого, 57, у дворі житлового будинку відбувся конфлікт між поліцейськими та місцевими мешканцями.

Про це повідомляє “Варта-1”.

Як можна зрозуміти з відео, то правоохоронці проводять затримання молодика. За попередньою інформацією кажуть, що компанія хлопців поводили себе занадто голосно, відповідно люди викликали копів.

Очевидці затримання скаржаться на те, що поліцейські, які приїхали на виклик, при затриманні вдарили юнака по голові.

Сусіди, компанія хлопця,та його матір почали заступатись за нього.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомила в коментарі речник патрульної поліції у Львівській області, Катерина Рибій, виклик був отриманий від жінки.

“18 травня, о 22 год. 15 хв., автопатруль отримав виклик «Адмінправопорушення» на вул. В. Великого, 57. Заявниця, 1944 року народження, написала заяву де вказувала, що невідомі особи стукають у двері та намагаються увірватися в квартиру. Прибувши на місце події виявили осіб, які виходили з під’їзду, один був у брудному одязі та з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння”, — повідомили у поліції.

За словами патрульних, чоловік поводив себе дуже агресивно, викрикував, і на допомогу йому прийшли його друзі, знайомі, які також були з ознаками алкогольного сп’яніння, і також поводили себе агресивно, щодо правоохоронців.

“Коли кількість агресивно налаштованих громадян збільшилась до 10 осіб, патрульні прийняли рішення відвести ймовірного порушника до службового автомобіля, агресивно налаштовані громадяни впритул наблизилися до патрульних, не реагували на законні вимоги поліцейських тримати визначену, безпечну дистанцію, погрожували фізичною розправою. Ймовірний порушник спробував зробити захват руки поліцейського, та вдарив інспектора кулаком в обличчя. Після цього було прийнято рішення затримати дану особу. Його доправили у Франківський відділу поліції. Окрім того, до відділку поліції доправили громадянку, 1980 року народження, матір зазначеного громадянина, яка намагалась заволодіти табельною вогнепальною зброєю”, — повідомили офіційну версію в поліції.

У відео присутня ненормативна лексика:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Київщині через хлопця три дівчини затягнути в ліс студентку та влаштували групове знущання

Як повідомляє портал «Знай.uа» Карантин набрид – пацієнтка втекла з палати стрибати голою на поліцейській машині, відео

Також «Знай.uа» писав, що Чиновники Кличка Слончак і Костенко уявили себе царями і накинулися на патрульних - "та ви хоч знаєте, хто ми?"