У Львові сталося непорозуміння між пільговиком і водієм маршрутного таксі №31. А саме, водій відмовився безкоштовно перевозити участника бойових дій, фельдшера екстренної медичної допомоги.

Відмова банальна - безкоштовно зараз можуть їздити тільки медики, таке розпорядження.

Весь діалог між водієм і пільговиком зняв на відео сам пасажир, якому і відмовили у безкоштовному проїзді.

"До слова про закон, карантин та Львів, сьогодні 17.05 водій марштрутки #31 відмова у пільговому проїзді учаснику бойових дій фельдшеру екстренної медичної допомоги у масці і повний салон людей по 7 грн, молодці #АТП14630, дякуємо #ЛМР, #ЛОДА, та особисто #АндрійСадовий за збереження прав УБД АТО та захист і підтримку медиків при ліквідації пандемії COVID-19",- написано у повідомленні під відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як сказав сам автор відео, він подзвонив на гарячу лінію міста 1580, але вони заяву прйняти відмовились.

"Залізнични ВП прийняв заяву про адмін.ппавопорушення ст.133-1 КУАП
Їхав до речі від лікарні швидкої медичної допомоги на роботу в район привокзальної на підстанцію ЕМД," додав автор відео Віктор Гончарук.

До слова про закон, карантин та Львів, сьогодні 17.05 водій марштрутки #31 відмова у пільговому проїзді учаснику бойових дій фельдшеру екстренної медичної допомоги у масці і повний салон людей по 7 грн, молодці #АТП14630, дякуємо #ЛМР, #ЛОДА, та особисто #АндрійСадовий за збередення прав УБД АТО та захист і підтримку медиків при ліквідації пандемії COVID-19, Гаряча ліеія міста 1580 заяву прийняти відмовилась Залізнични ВП прийняв заяву про адмін.ппавопорушення ст.133-1 КУАП Їхав до речі від лікарні швидкої медичної допомоги на роботу в район привокзальної на підстанцію ЕМД

Geplaatst door Виктор Гончарук op Zondag 17 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Автостоп, таксі й маршрутки - як подорожувати Україною попри карантин

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киян приголомшили "посткарантинним" прогнозом, такого не очікували, - "Маршрутки за ціною таксі"

Також «Знай.uа» писав, що Київські маршрутники вийшли на роботу, наплювавши на заборону Кличка - "За*балися карантинити"