У місті Стрий на Львівщині тимчасово закрили терапевтичне відділення лікарні. У приміщенні проводять дезінфекцію у зв’язку із тим, що кілька медпрацівників закладу захворіли на коронавірус. Про це повідомляє "ЛМН".

Зазначається, що діагноз вже підтверджено у двох лікарів та однієї медсестри. Лікарі госпіталізовані у стані середньої важкості, а медсестру залишили на самоізоляції.

Ще у шістьох працівників відділення підозрювали коронавірус, однак тестування не підтвердило припущень. Вони лікуються від гострої респіраторної інфекції в домашніх умовах. Три десятки медпрацівників ще очікують на результати тестів, однак лабораторіїї наразі перевантажені, і отримання результатів очікується не скоро. Якщо діагноз «коронавірусна інфекція» у них не підтвердиться, то терапевтичне відділення Стрийської лікарні знову відкриють.

Наразі місцевих хворих скеровують до інших лікарень Львівської області.

Нагадаємо, українцям анонсували другий етап виходу з карантину.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українка розкрила правду, як насправді лікують сovid-19 в лікарнях.

Також Знай. ua писав, що в Україні за добу 422 нових хворих коронавірусом.