Під Львовом 76-річна жінка стала жертвою нападу злочинця, який напередодні вийшов з тюрми. Про це стало відомо із повідомлення у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Зазначається, що 8 травня до поліції звернулася мешканка одного з сіл Жидачівського району, яка вранці того ж дня виявила свою літню матір непритомною. 76-річна жінка мала на собі сліди побиття.

Бабусю госпіталізували у важкому стані до місцевої лікарні.

Як виявилося, злочинець зламав двері та проник до помешкання пенсіонерки вночі, побив жінку та заволодів її грошима.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злочинця швидко знайшли – ним виявився 26-річний мешканець району, якого вже притягали до кримінальної відповідальності за пограбування. Напередодні нападу на пенсіонерку він саме вийшов із тюрми, та шукав, де б роздобути гроші.

За скоєне чоловікові цього разу загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 6 травня на Харківщині в Рогані на зупинці знайшли побитого підлітка. Хлопчик знаходився в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські поліцейські затримали чоловіка, який на вулиці пограбував дівчину.

Також портал Знай.uа писав, що харків'янин зважився на фатальний крок з вікна, не витримавши карантину.