В ефірі ток-шоу "Право на владу" спалахнула суперечка між директором Інституту серця Борисом Тодуровим та народною депутаткою від "Голосу" Ольгою Стефанишиною.

Ексзаступниця міністра охорони здоров’я дорікнула кардіохірургу його дуже чималими статками. У той час, як інші лікарі заробляють дуже мало. Тодуров заявив, що ці гроші він заробив законно, і численні перевірки, які на нього нацьковувала Супрун, це довели.

В суперечку втрутилась ведуча програми Наталя Мосейчук.

"Скільки він має заробляти: Тодуров, Голубовська, Масленчук - скільки вони всі мають заробляти? Я не буду залазити зараз в кишеню Тодурова і вимагати відзвітувати за кожну годину своєї праці. Але тим не менше, якщо не дай Боже, з Вашими родичами щось станеться, Ви в кого захочете оперуватися?", - запила Мосейчук в Ольги Стефанишиної.

Екс-заступниця міністра охорони здоров’я на хвильку перестала перебивати всіх підряд і замовкла.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

" У Супрун нехай оперується", - іронічно відповів за неї Тодуров.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медреформу хочуть змінити

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Степанов розповів основи нової медреформи

Також Знай.ua писав, в мережі показали, як в аптеці наживаються на здоров'ї українців.