У Львові з лікарні виписали пацієнту, якій військові хірурги зробили унікальну операцію на серці.

Про це повідомляє "АрміяInform".

У Львові військові лікарі провели успішну реабілітацію 65-річної пацієнтки, і от тепер її було виписано зі шпиталю. Тепер пенсіонерка Галина Степанівна почувається набагато краще. Жінка безмежно вдячна лікарям, які врятували її життя.

Скріншот


Близько місяця тому кардіохірург клініки серця і магістральних судин ВМКЦ Західного регіону Володимир Мороз уперше в Україні здійснив унікальну операцію. Все через те, що для проведення протезування клапанів, серце було вилучене з людини і упродовж трьох годин.

"Ця операція — значний крок у розвитку медицини України в контексті трансплантації органів людини. У майбутньому це дозволить вітчизняним лікарям рятувати життя пацієнтам, які до цього часу вважались приреченими", - наголосив кардіохірург Володимир Мороз.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, медреформу хочуть змінити – Зеленський замахнувся на святиню Супрун.

Як повідомляв портал Знай.uа, МОЗ завершує підготовку документа з ослаблення карантину в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні масово скоротять лікарів, МОЗ відповіли на наболілі питання медреформи.