На Сихові в багатоповерхівці стався сильний вибух.

Про це повідомив очільник “Варта1″ Ігор Зінкевич.

У понеділок, 4 травня, о 22:00 годині у Сихівському районі в будинку стався вибух. Ця пригода сталася на вулиці Скрипника, 31а на 8 поверсі.

Фото “Варта1″


Через вибух у багатоповерхівці сталася пожежа. На місце пригоди викликали рятувальників. З метою безпеки вони евакуювали мешканців прилеглих квартир. За попередньою версією надзвичайників — це трапилось через витік газу або несправність побутових приладів.

Фото “Варта1″


Через те, що будинок обслуговує ОСББ, мерія надасть допомогу з ліквідації наслідків ситуації.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Фото “Варта1″


"Зранку на місці вже працюють фахівці, спільно з головою ОСББ обстежують усі приміщення. Опісля детального обстеження буде прийматись рішення про відновлення послуг. Мешканці будинку вчора не відселялись, лише деякі з 1-го під'їзду переїхали до родичів. Чоловік з квартири, де трапився вибух, перебуває в лікарні, загроз його життю нема”, — розповіла Галина Гладяк, голова Сихівської РА.

Фото “Варта1″

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком з кривдником

Як повідомляє портал Знай.uа , у Києві п'яний росіянин влаштував стрибки на капоті авто, - "Думав, що він у Підмосков'ї"

Знай.uа писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитини "цукерочкою"