Сестри з Львівщини увійшли в ТОП-10 найсильніших шахісток світу.

Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації шахів.

Так, стало відомо, що дві львів'янки Анна та Марія Музичук – увійшли в топ-10 найкращих шахісток світу. У цьому рейтингу ексчемпіонка світу Марія Музичук посідає шосте місце, а її старша сестра Анна Музичук – сьома. Зазначимо, що найсильнішою у світі шахісткою стала китаянка Хоу Іфань.

Дві сестри зі Львівщини серед 10 найсильніших шахісток світу


Зазначимо, що у сотню найкращих шахістів увійшли ще 11 українців. У першій сотні в жіночій частині знайшлось місце ще для чотирьох представниць України: Юлії Осьмак (33 місце), Анні Ушеніній (50), Наталії Буксі (55), Інні Гапоненко (62).

У світову сотню чоловічої половини потрапили сім шахістів України: Антон Коробов (42), Юрій Криворучко (51), Олександр Арещенко (57), Василь Іванчук (59), Павло Ельянов (66), Ілля Нижник (73), Андрій Волокітін (97).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, краще не ображайте їх дітей — Усик, Берінчик та інші зразкові українські татусі-спортсмени.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа американець розсипався у вибаченнях перед Ломаченком.

Знай.uа писав, з другом під пивасик, - Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.