Львівські медики скаржаться на те, що місцеві маршрутники відмовляються безкоштовно їх перевозити у розпал карантину.

Про це у спільноті "Варта-1" написала львів'янка Галина Саламаха.

Так, у Львові лікарка розповіла, що водії маршруток ігнорують та не хочуть підвозити на роботу медичних працівників. При цьому вони вимагають оплати за проїзд, хоча зараз держава забезпечує безкоштовний доїзд медиків на роботу.

Скріншот


“Я медик і кожного разу водій спецрейсу Рава-Руська вимагає оплату за проїзд на роботу. Коли бачить мене на зупинці, не зупиняється, хоча є вільні місця. Проте пізніше, на всіх наступних зупинках добирає людей усіх інших професій. Хоча держава забезпечує безкоштовний доїзд медиків на роботу. Це така повага до нас, людей у білих халатах?? Просимо прийняти міри! Дякую!”, – написала жінка.

Нагадаємо, ринки відкриються, незважаючи на карантин — українці дізналися, коли можна буде придбати розсаду і труси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Львові просять відкрити ресторани - бізнесмени записали термінове звернення, погодиться не кожен.

Знай.uа писав, українські медики вдарили по пандемії запальним танцем, яскраве відео підбадьорило мільйони людей.