Весна цьогоріч не надто тішить нас сонячним промінням. Відтак, на Західну Україну сунуть грози та град.

Про це інформує Український гідрометцентр.

У середу, 29 квітня, лише в західних областях України очікуються дощі. Температура вдень становитиме 19-24° тепла. Вдень варто очікувати невеликі короткочасні дощі, місцями грози. В Карпатах та на Закарпатті помірний дощ.

Скріншот з відео


"Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 19-24°, на узбережжі морів 13-18°”, – йдеться у повідомленні.

30 квітня у західних областях також буде зберігатися дощова погода, очікуються короткочасні дощі, подекуди грози.

У п’ятницю, 1 травня, на жителів західних і центральних областей чекають грози. Денна температура в Закарпатській, Львівській, Волинській та Рівненській областях, а також в Криму буде коливатися в межах 17 … 19 ° C, нічна — 6 … 11 ° C.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.