Львівські ресторатори просять дозволити роботу літніх майданчиків під час карантину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Твоє місто".

У Львові місцеві ресторатори просять дозволити працювати на літніх майданчиках. Вони зазначають, що тут можна організувати роботу з дотриманням усіх санітарних умов.

"Пройшло вже більше місяця карантину і нашого попереднього звернення. Карантин триває – більшість нашого бізнесу закрито, а працівники - без роботи. Ми робимо все щоб кожного дня створювати нові робочі місця. Проте загальна економічна ситуація і прогнози наразі невтішні", – каже Андрій Худо.

Звернення до FEST команда і до влади! Пройшло вже більше місяця карантину і нашого попереднього звернення. Карантин триває - більшість нашого бізнесу закрито, а працівники без роботи. Ми робимо все щоб кожного дня створювати нові робочі місця. Проте загальна економічна ситуація і прогнози наразі невтішні. Слід пам‘ятати, що в Україні було багато бід, проте українці завжди залишались сильними і перемагали. Й ця біда мине! На сьогодні ми створили близько 500 робочих місць на час карантину. Ми запустили FEST доставка (частина ресторанів готує їжу, а з магазинів доставляємо продукти), і ще ми запустили 4 магазини #ПродуктоваМісія у Львові. Aviatsiya Halychyny пошила вже 250000 масок. Також запустили проект домоги медикам, які на передовій боротьби з вірусом і доставляємо 50 обідів щодня для лікарів. Звертаємося до влади - наполегливо просимо дати дозвіл на роботу літніх майданчиків з 12 травня 2020 року, з дотриманням ними всіх необхідних санітарних норм та обмежень, що дасть можливість створити ще сотні робочих місць в нашому холдингу емоцій !Fest і тисячі у Львові! В цей період бізнес виконує функції, які в розвинених економіках робить держава. Розраховуючи тільки на себе, ми як бізнес просимо переглянути місцеві та загальнодержавні податки на 2020 рік! Це дозволить відновитися, зберегти бізнес і вернути людей до звичного життя! Далі буде! 🇺🇦 Боротьба триває... ✊

Geplaatst door Андрій Худо op Maandag 27 april 2020


Ресторатори просять надати дозвіл працювати на літніх майданчиках з 12 травня, з дотриманням необхідних санітарних норм та обмежень.

Львівський ресторатор Всеволод Поліщук зазначив, що він серйозно сприймає пандемію і є прихильником максимальної ізоляції. За його словами, якщо порівнювати, із супермаркетами, яким дозволили працювати на карантині, то ресторанам простіше стежити за дотриманням певних правил.


Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Напомним, Коронавирус делает это дважды — ВОЗ обнародовала шокирующие данные.

Как сообщал портал Знай.ua, Только "огненная" звезда поможет – ученые назвали действенное оружие против коронавируса.

Также Знай.ua писал, что Коронавирус "спрятал" Италию от всего мира – власти страны с громким заявлением обратилась к туристам.