День буде хмарним - з самого ранку небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до пізнього вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 29 квітня вологість повітря у Львові становитиме від 47 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +6 до +22 градусів.

Погода, скріншот з відео
Погода, скріншот з відео


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 06:00, а захід можна побачити в 20:41.

29 квітня відзначається день пам'яті святих мучениць Ірини, Агапії і Хіоніі. У народі святу Ірину називають "Розрий берега", оскільки при весняних стоках води стаються обриви річкових берегів, зсуви. Порожниста вода підмиває береги.

Також святу Ірину називали Розсадницею і у цей день сіяли капусту на розсадниках. Наші пращури примітили: "Якщо ярки заграють і знову замерзнуть - чекай перешкоди на врожай".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.