На Львівщині правоохоронці подякували місцевим медикам проїхавшись біля лікарень з гучномовцями.

Так, стало відомо, що у Львові патрульні поліцейські приїхали до обласної інфекційної лікарні та через гучномовець зберігаючи дистанцію подякували медикам за їх важку роботу. Також поліцейські побажали львівським медикам успіху та міцного здоров'я.

Скріншот з відео


"Великдень - свято особливе, весняне радісне та всенародне. У ці святкові дні, на жаль, не усі можуть бути зі своїми рідними та близькими. Це наші медики, які докладають усіх зусиль аби подолати вірус та ті хто захворів. Ми віримо, що усі одужають і вже невдовзі матимуть змогу обійняти свої сім'ї. Шановні лікарі, висловлюємо вам щиру подяку за чесну та самовіддану працю за людяність і милосердя, за виконання клятви Гіппократа. Ми разом подолаємо усі незгоди! Сили та здоров'я вам!", - сказано в привітанні поліцейських.

Львівські медики не очікували такого жесту від правоохоронців, це дуже розчулило їх.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Нагадаємо, що доктор Комаровський випустив чергову серію відповідей на питання публіки щодо Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кров Тома Хенкса допоможе вченим в розробці вакцини від коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, як лікують від вірусу в київській лікарні.