На Львівщині, у Трускавці, 12-річна дівчинка встановила рекорд України, самотужки виготовивши тисячу великодніх пасок. Про це розповіли у прес-службі Трускавецької міської ради.

Зазначається, що сама Анастасія Євдоченко – мешканка Києва, однак під час карантину разом із батьком перебуває у Львівській області. Раніше дівчинка вже ставала відомою завдяки унікальному виконанню гімну України на стадіоні "Олімпійський".

Фото: Трускавецька міська рада
Фото: Трускавецька міська рада

Фото: Трускавецька міська рада
Фото: Трускавецька міська рада

Цього разу вона вирішила приготувати паски всім, хто потребує допомоги. Батько дитини підтримав її ініціативу, до неї також долучилися місцеві підприємці, які надали транспорт для розвезення пасок.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Паски від Анастасії за допомогою волонтерів та соціальних служб міста отримали не лише мешканці Трускавця, але й вихованці дрогобицького та бориславського інтернатів, а також діти з Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія».

Нагадаємо, раніше Життя переможе, - львів’яни у мережі діляться яскравими знімками квітучої магнолії

Як повідомляє портал «Знай.uа» Карантинний Великдень у Львові - де та о котрій дивитися трансляцію онлайн-заходів

Також «Знай.uа» писав, що Благодатний вогонь, Агнець божий та писанки — що означають головні символи Великодня