До України продовжують повертатися заробітчани з-за кордону. При цьому вони масово відмовляються перебувати в обсервації, не зважаючи на відповідне рішення уряду. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Зазначається, що за одну добу лише через контрольний прикордонний пункт «Ягодин» до країни потрапили близько трьох сотень осіб, проте жоден із них не погоджується на обсервацію.

«Деякі навіть готові сплатити штраф, але не більше 17 тисяч гривень. Держслужбовці лише «розводять руками» і кажуть, що примусово вони не можуть покласти людей на обсервацію», - йдеться у сюжеті.

За одну добу та лише через контрольний прикордонний пункт «Ягодин» повернулося приблизно 300 осіб. Ніхто з них не бажає проходити обсервацію, як постановив Кабмін. Деякі навіть готові сплатити штраф, але не більше 17 тисяч гривень. Державні службовці лише «розводять руками» і кажуть, що примусово вони не можуть покласти людей на обсервацію🤷🏻‍♂️.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 15 april 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Нехай підписують папірець, що вони відмовлялися від медичного обслуговування, якщо захворіють і якщо буде вирішуватися, кому підключити апарат для порятунку життя, то вони не претендують ні на нього, ні на ліжко-місце», - коментують ситуацію деякі українці.

«Всі пишуть якісь вони такі-сякі, а чомусь, коли вони в минулому році сюди грошей вливали, пересилаючи, і долар впав, всіх все влаштовувало. Я їх не захищаю, я лише констатую факт вашої нещирості, панове! Поки вигідно – хороші, і безвіз - супер, і нарешті-то світ побачимо, і робота норм, а не тут за копійки, а тепер що змінилося?!», - обурюються інші.

«Що вони вливали, які гроші. Вони що податки платили. Вони гроші пересилали своїм родичам. Так не потрібно писати маячню. Ви ще скажіть, що вони економіку підняли. Якщо вони всі будуть шастати, то карантин буде до літа», - впевнені громадяни.

Нагадаємо, раніше Чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"