У Чернівецькій області священник, у якого виявили коронавірус заявив, що буде проводити богослужіння.

Про це у відеозверненні розповів голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук.

Так стало відомо, що у середу, 15 квітні у Чернівецькій області у чотирьох священників виявили коронавірус. Попри це, один з них заявив, що буде проводити богослужіння, бо не довіряє результатам лабораторного дослідження.

церква, скріншот з відео
церква, скріншот з відео


"Дивує те, що один з них всіляко намагається відкинути та не прийняти цю інформацію, стверджуючи, що результати лабораторного дослідження неправдиві, він не згоден з цим і збирається завтра піти до храму і проводити богослужіння", — заявив голова ОДА.

При цьому, відзначимо, Осачук не уточнив, чи буде він перешкоджати цьому священнику проводити богослужіння чи ні.

Також голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук розповів, що за 15 квітня в Чернівецькій області зафіксували 73 нових випадки коронавірусу. Загалом на Буковині було заражено 662 особи.

Нагадаємо, раніше Чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Як повідомляє портал "Знай.ua" Як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"