На Львівщині заборонили роботу ринків до стабілізації епідситуації в області.

Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань ТЕБ і НС.

Так стало відомо, що з 15 квітня на Львівщині заборонили функціонування ринків. Такі заходи зроблені для того, щоб уникнути поширення коронавірусу.

Варто відзначити, що в Україні знову заборонили роботу ринків. Попередня постанова про роботу продуктових ринків втратила чинність від 14 квітня.

овочі на ринку, фото Pxhere
овочі на ринку, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

При цьому, комісія додатково ухвалила рішення, що із резервного фонду виділять один мільйон гривень на проживання людей, які підлягають обов’язковій обсервації.

Відзначимо, що під час карантину слід більше часу проводити вдома, та не покидати його без особливої потреби. Також на вулицях слід використовувати медичні маски та гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мер наказав ловити порушників карантину — у руки копам потрапила дружина глави міста. Мер американського містечка наказав ловити всіх порушників карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії найбідніші райони отримали несподіваного спільника роздають продукти першої необхідності. Італійська мафія роздає продукти жителям найбідніших регіонів країни.

Також Знай.uа" писав, в 104 роки перемогла пандемію — італійка стала найстаршим людиною, яка одужала після Covid-19. В Італії 104-річна Ада Зануссо вилікувалася від коронавірусу.