Спорт проти вірусу і нудьги. У Львові запустили флешмоб "спорт на балконах". Автор ідеї Анатолій Ігнатович. Він разом зі своєю дівчиною організували групової фітнес. Мешканці будинків виходять вранці на балкони і роблять гімнастику.

фітнес на балконі, скріншот з відео
фітнес на балконі, скріншот з відео

Але на деякі вправи - табу! Чому?Банально через небезпечність виконання деяких вправ, адже балкон може виявитися не безпечним місцем, та і на ньому не сильно і багато місця, то можна і не розвернутися. Тому зарядка складається з легких і основних вправ.

Після фізкультури учасники фітнесу один одному аплодують щоб привернути увагу та інших сусідів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що зараз багато зірок теж поділяються зі своїми фанатами домашніми тренуваннями, поки всі сидять на карантині. Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, домашні рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка поділилася спільним тренуванням по відеозв'язку зі своїм тренером Сергієм, якому вдалося схуднути за 4 тижні на 11 кілограм. Ольга не тільки вивідала секрет такої блискавичної втрати ваги, але і наполегливо займалась спортом, а щасливі шанувальники тепер можуть повторити нелегку тренування в будь-який зручний час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова з донькою змусили українок попотіти, спекотна тренування від Королеви Ночі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Чемпіонка-красуня солодкої розтяжкою змусила українців залишитися вдома — спробуй повторити, відео

Також «Знай.ua» писав, що Ентузіаст створив спортзал з колод, відео оригінальної тренування в самоізоляції