Українці продовжують заражатися коронавірусом, щодня медики фіксують сотні нових захворювань. Так на Львівщині у медичних закладах стає все більше важких пацієнтів хворих на коронавірус.

Про це під час брифінгу розповів виконувач обов'язків директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

За словами Андрія Васько, стан пацієнтів, які останніми днями потрапляють у місцеві стаціонари є середньої важкості та важкий.

Медики, фото YouTube
Медики, фото YouTube


" Ми можемо говорити про збільшення кількості захворілих, про збільшення кількості людей із підозрою, а також - про погіршення стану пацієнтів, які поступають: все важчі і важчі пацієнти поступають у наші лікарні. Як і прогнозувалося, на кінець квітня ми очікуємо вихід на значну кількість захворілих", - розповів він.

Наразі на Львівщині на штучній вентиляції легень перебувають 20 пацієнтів. Також наразі у лікарні перебувають 144 пацієнти, та 152 особи мають підтверджений діагноз коронавірус. Станом на 15 квітня в області зафіксовано 15 смертей.

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.