На Івано-Франківщині зафіксували вже 332 випадки захворювання на смертельно небезпечний коронавірус. Про це стало відомо зі слів заступниці очільника Івано-Франківської облдержадміністрації Марії Савки під час її виступу на брифінгу. Слова чиновниці передає інформаційне агентство “УНН”.

За інформацією, наданою чиновницею, серед хворих COVID-19 в Івано-Франківській області – четверо дітей.

«За останню добу ми маємо 32 нових випадки позитивних результатів тестування на коронавірус, зокрема ще у трьох дітей. Загалом в області зафіксовано 332 підтверджених випадків COVID-19, з яких четверо - у дітей», - повідомила Савка.

Вона також зазначила, що серед тих, хто захворів за останній час – 14-річна дівчинка у Снятинському районі та двоє хлопчиків – восьми (Косівський район) і дев’яти (Тлумацький район) років. Наразі всі вони перебувають на самоізоляції, за їхнім станом спостерігають лікарі.

Ще одна дитина - 17-тирічна дівчинка, яку довелося госпіталізувати до лікарні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.