День буде хмарним - з самого ранку небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 15 квітня вологість повітря у Львові складе від 22 до 53%. Стовпчики термометрів показуватимуть від -1 до +9 градусів.


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 06:27, а захід можна побачити у 20:19.

15 квітня вшановується пам'ять преподобного Тита чудотворця і мученика Полікарпа. У народі Тита називали Лідоломом, оскільки у цей час розкриваються річки. До середини квітня виходили зимові запаси.

У народі говорили: "Нічого немає, ні кришки, ні зерна, ні краплі"; "Полікарпов день - початок безхліб'я". Наші пращури вважали: якщо у цей день весняні води течуть повільно, лід тоне, значить буде тяжко людям у цьому році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.