У Львові сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вночі очікується сильний дощ, якому вранці на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 14 квітня вологість повітря у Львові становитиме від 25 до 86%. Стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +8 градусів.

Погода у Львові, скріншот з відео


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 06:29, а захід можна побачити у 20:18.

14 квітня відзначається день пам'яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія Запали Сніг, Марія - заграй ярки, Марія - пусті щі.

Щоб дізнатися про майбутнє літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде тепле і сухе. У цей час розпускається бузок, виповзають лісові мурашки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.