На Львівщині сталася жахлива НП, поблизу селища Запитів загорівся ліс.

Про це повідомляє свідок лісової пожежі відеооператор Віктор Ольхов.

У понеділок, 6 квітня на Львівщині поблизу селища Запитів сталася серйозна лісова пожежа. Свідком горіння лісу став відеооператор Віктор Ольхов, який зняв та змонтував відеоролик.

Скріншот із відео


Свідок пожежі закликав українців бережно ставитися до природи, а також не палити суху траву, щоб не повторювалися такі страшні пожежі.

“Я знав, що це може бути жахливо”… Але щоб так!!!! Саме ця пожежа відбулась сьогодні 6.04.2020 біля селища Запитів. Прошу про репопост цієї події, можливо тоді буде зрозуміліше масштаб катастрофи для тих легковажних осіб, які здатні на таке вбивство природи…”, — підписав він коментар до відео.

Скріншот із відео


Відзначимо, що палаюча суха трава може бути небезпечнішою, ніж ви собі уявляєте. Адже багато пожеж відбувається через перекидання вогню з сухої трави на житлові будівлі та лісові масиви.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

“Я знав, що це може бути жахливо”... :( Але щоб так!!!! :( Саме ця пожежа відбулась сьогоді 6.04.2020 біля селища Запитів. Прошу про репопост цієї події, можливо тоді буде зрозуміліше масштаб катастрофи для тих легковажних осіб, які здатьні на таке вбивство природи...

Geplaatst door Віктор Ольхов op Maandag 6 april 2020

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное.

Напомним, новый пожар и еще больше радиации – адское пламя съедает Чернобыльскую зону, закрывайте окна

Как сообщал портал "Знай.uа" опасность большая пандемии, киевлян просят не выходить из дома

Также "Знай.uа" писал, Киев охватили масштабные пожары, спасатели сбиваются с ног, - "Действует команда поджигателей?". Город уже несколько дней борется с пожарами.