Вранці у Львові небо буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 7 квітня вологість повітря у Львові становитиме від 20 до 75%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +1 до +18 градусів.

Погода у Львові, фото Знай.ua


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 06:44, а захід можна побачити в 20:07.


7 квітня відзначається свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. "На Благовіщення весна зиму поборола", - вважають в народі, хоча відомі і знамениті благовіщенські морози. У цей день відбувається третя зустріч весни.

Якщо 7 квітня вітер, іній і туман - до урожайногоу року. Якщо сніг на дахах є, так буде він ще через місяць у полі. Якщо Благовіщення холодне - чекай сорок морозів вранці. На Благовіщення гроза - до теплого літа.

Небо безхмарне, сонце яскраве - бути літу грізному; відлига - багато морозів попереду. Якщо на Благовіщення ніч тепла - весна рання буде. Для рибалок це хороший день - на Благовіщення риба добре ловиться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.