Понад 187 мільйонів гривень скеровано управлінням соціального захисту райдержадміністрацій та міст обласного значення для забезпечення виплати житлових субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги у грошовій формі за березень 2020 року.

Про це проінформували у департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА.

Субсидія в Україні, скріншот: YouTube
Субсидія в Україні, скріншот: YouTube

За таких обставин, 139,5 тисяч домогосподарств отримають кошти для оплати ЖКП як житлову субсидію та понад 24 тисячі пільговиків отримають пільгу у грошовій готівковій формі.

Середній розмір субсидії становить 1155 гривень,а пільги – 1074 гривні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Зазначимо, що з початку 2020 року для виплати пільг і житлових субсидій населенню у грошовій формі скеровано майже 670 мільйонів гривень.

Монетизація субсидій, Уніан
Монетизація субсидій, Уніан

Нагадаємо, українцям обіцяли проіндексувати пенсії у 2020 році. Вже кілька разів строки перегляду виплат переносили. 30 березня Верховна Рада України прийняла законопроект про соціальні гарантії у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Безробіття, доплата до пенсій і медреформа - чого чекати стурбованим українцям у квітні

Як повідомляє портал «Знай.uа» Як відбувається розрахунок субсидій в Україні – у Мінсоцполітики розклали все по поличках

Також «Знай.uа " писав, що Субсидії під час карантину - чи скасують українцям плату за комуналку