За результатами обстеження робочої сили на Львівщині кількість зайнятого населення у віці від 15 років і старше за 2019 рік становила 1079,5 тисяч осіб.

Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.

Кількість безробітних віком від 15 років і старше склала 75,1 тис. осіб. "За 2019 рік рівень зайнятості населення віком 15 років і старше становив 51,6%", – йдеться у повідомленні.

статистика зайнятості на Львівщині, скріншот
статистика зайнятості на Львівщині, скріншот

статистика зайнятості на Львівщині, скріншот
статистика зайнятості на Львівщині, скріншот

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадуємо, що Державна служба зайнятості України запровадила на період карантину тимчасові особливості обслуговування клієнтів центрами зайнятості та їх філіями.У кожному центрі зайнятості розміщено оголошення про тимчасовий порядок роботи установи, адреси електронної пошти центру зайнятості та обласного центру зайнятості, номер телефону чергового фахівця, номер телефону гарячої лінії обласного центру зайнятості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні змінили правила виплат для безробітних, Кабмін прийняв рішення

Як повідомляє портал «Знай.uа» Скільки українців залишилися без роботи через карантин, названо точні цифри

Також «Знай.uа " писав, що Карантин відібрав заробіток у 2 мільйонів українців, тривожний прогноз почав збуватися