Близько другої години ночі, 26 березня, патрульна поліція Львова затримала 35-річного працівника прокуратури, який мав із собою речовину, схожу на канабіс, і багнет-ніж.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається, під час патрулювання на вулиці Чернігівської у Львові полісмени побачили перехожого, котрий поводився підозріло та чомусь помітно нервував.

“Під час перевірки документів він відразу пред’явив поліцейським посвідчення співробітника територіальної прокуратури Львівської області. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка паперовий згорток з речовиною, схожою на канабіс, та предмет, схожий на багнет-ніж” – написано в повідомленні.

Правоохоронці встановили особу затриманого – ним виявився 35-річний львів’янин, теперішній співробітник територіальної прокуратури Львівської області. Речові докази у нього вилучили.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до семи років.

Вирішується питання щодо скерування кримінального провадження у Державне бюро розслідувань у Львівській області.

затриманий, фото: Національна поліція Львова
затриманий, фото: Національна поліція Львова

фото: Національна поліція Львова
фото: Національна поліція Львова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові до пенсіонерів увірвуться люди в формі, будьте готові

Як повідомляє портал «Знай.uа» Магічні кущики з Амстердама загнали киянина з під'їзду за ґрати

Також «Знай.uа " писав, що Вони дізнаються: копи стежитимуть за кожним кроком українців з допомогою невидимої сили