Вчора, 12 березня, близько 2 години дня небайдужа жінка помітила на вулиці Максимовича у Львові немовля у візочку, яке без нагляду дорослих було просто посеред вулиці близько години. Жінка вирішила викликати поліцію.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Патрульні 4 батальйону негайно приїхали на місце події. Заявниця розповіла, що за дитиною вийшов чоловік у нетверезому стані за 5 хвилин до їх приїзду.

Поліцейські з’ясували у місцевих жителів, що батьки дитини постійно пиячать і не мають постійної роботи. Інспектори вирішили перевірити у яких умовах живе дитина, встановивши можливу адресу проживання пішли до сім’ї малюка.

Патрульні піднялися на 5 поверх і були вражені: 36-річний батько спав просто під дверима, а 4-місячне немовля було поруч.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

немовля з поліцією, скріншот із відео
немовля з поліцією, скріншот із відео

Заступник командира роти Віктор Варениця негайно підняв дитину з підлоги і почав стукати у квартиру. Але ніхто не відчиняв. Та раптово батько прокинувся і повідомив, що він один з немовлям.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і слабко усвідомлював, що відбувається.

Командир та його напарник Роман Харчук прийняли рішення їхати у Сихівський відділ поліції.

немовля на руках, скріншот з відео
немовля на руках, скріншот з відео

немовля з батьком, скріншот із відео
немовля з батьком, скріншот із відео

Туди викликали інспекторів ювенальної превенції. Допоки тривало встановлення обставин, батько заснув на кріслі у відділі поліції. На місце приїхала мати дитини. Виявилося, сім’я вже стоїть на обліку як неблагонадійна. Далі справою займатимуться соцслужба і ювенальна превенція.

Community policing: Небайдужа громадянка і патрульні допомогли 4-місячному немовляті допоки нетверезий батько спав Напередодні, близько 14 години патрульних викликала жінка на вулицю Максимовича і повідомила про немовля у візочку, яке без нагляду дорослих стоїть посеред вулиці вже близько години. Патрульні 4 батальйону негайно приїхали на місце події. Заявниця розповіла, що за дитиною вийшов чоловік у нетверезому стані за 5 хвилин до приїзду поліцейських. Поліцейські з'ясували у місцевих, що батьки дитини постійно зловживають алкоголем і не мають постійної роботи. Інспектори вирішили перевірити умови життя дитини, встановивши можливу адресу проживання пішли до сім'ї малюка. Патрульні піднялися на 5 поверх і були вражені: 36-річний батько спав під дверима, а 4-місячне немовля повзало поруч. Заступник командира роти Віктор Варениця негайно підняв дитину з підлоги і почав стукати у квартиру. Двері ніхто не відчиняв. Раптом батько прокинувся і повідомив, що він один з дитиною. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і не дуже усвідомлював, що відбувається. Командир та його напарник Роман Харчук прийняли рішення їхати у Сихівський відділ поліції. Туди викликали інспекторів ювенальної превенції. Допоки тривало встановлення обставин, батько заснув на кріслі у відділі поліції. На місце приїхала мама дитини. Виявилося, сім'я вже стоїть на обліку як неблагонадійна. Далі справою займатимуться соцслужба і ювенальна превенції. Дякуємо небайдужій громадянці, яка не пошкодувала свого часу і разом з патрульними допомогла немовляті. #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #Lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Vrijdag 13 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові вихователька дитячого саду довела дитину до припадків, а її навіть не звільнили

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Одесі жінка ховає сина він його батька та ігнорує рішення суду

Також «Знай.uа " писав, що Геройство чи безвідповідальність дорослих? Хлопчик мало не загинув, рятуючи чужого собаку