У Жовківському районі, що на Львівщині, чоловік вчинив самогубство біля зупинки громадського транспорту.

Як стало відомо, трагедія трапилась у вівторок, 25 лютого, у селі Кам’янці-Липник. За автобусною зупинкою, яка розташовується при дорозі міжнародного значення «Тернопіль-Львів-Рава-Руська», було знайдено труп чоловіка, який, за попередніми даними, повісився.

Чоловік повертався із заробітків у Польщі, але по дорозі додому вирішив вкоротити собі віку.

Правоохоронці, фото: прес-служба патрульної поліції
Правоохоронці, фото: прес-служба патрульної поліції

– Він зловживав алкогольними напоями, неодноразово проходив лікування. Згодом поїхав на заробітки у Польщу, але там також багато пиячив, через що і мав конфлікт з роботодавцем, – розповів у коментарі начальник Жовківського відділу поліції Андрій Коцур.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами правоохоронця, чоловік розмовляв по телефону з дружиною, вона йому пропонувала викликати таксі, але він з нею попрощався і сказав, що вона його більше не побачить.

Перехожі бачили, як він йшов за зупинку, а згодом там знайшли його тіло. За попередніми даними, слідів насильницької смерті немає. Усі гроші та документи були при ньому, – додав Андрій Коцур.

Чоловік, який наклав на себе руки, жив у Городоцькому районі, йому було 42 роки.

Нагадаємо, раніше У будинку ексміністра під Києвом таємничо загинув бізнесмен, - "любив постріляти, коли вип'є"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Український заробітчанин не витримав польських босів і вкоротив собі віку, перші деталі

Також «Знай.uа " писав, що Убив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії