На Львівщині представили нового головного лікаря в Лікарні швидкої допомоги.

Про це написало мер Львова Андрій Садовий на своїй в соціальній мережі Іnstagram.

Так, у вівторок 11 лютого мер Львова Андрій Садовий представив нового керівника міської лікарні швидкої допомоги. Ним став 34-річний головний лікар Ковельської районної лікарні Олег Самчук.

"Маємо нового головного лікаря в Лікарні швидкої допомоги. Олег Самчук буде драйвером крутих змін в медицині Львова. +1 успішний менеджер наш", - написав Садовий.

Садовий представив нового керівника міської лікарні швидкої допомоги


Раніше Олег Самчук був головним лікарем в Ковельській районній лікарні. Вона відома тим, що вперше за останні 15 років провела успішні пересадки серця. На попередній посаді Олег Самчук пропрацював майже 5 років.

Скріншот

Нагадаємо, водопостачання та водовідведення у Львові подорожчали з 1-го лютого, тому вже дуже скоро містяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео