Львів'яни вийшли на акцію протесту проти будівництва готелю львівського депутата Григорія Козловського на Дорошенка.

Про це повідомляє інформаційний портал "032.ua".

У четвер, 5 лютого львів'яни зібралися на протест проти забудови ділянки на вулиці Дорошенка готелями.

Один з організаторів акції протесту Валентин Балагура розповів, що виконавчий комітет і депутати міської ради віддали землю під забудову на вулиці Дорошенка безкоштовно. Таким чином бюджет Львова недоотримав 7 мільйонів гривень.

Львів'яни вийшли на акцію протесту


"Ці кошти могли би бути скеровані на будівництво 1 дитячого садочка чи купівлі 4 карет швидкої допомоги! Зараз на вулиці Дорошенка, 2 поставили паркан, а це означає, що скоро розпочнуться будівельні роботи. Ми не будемо мовчати!", - заявив Балагура.

На паркані, який встановили для огорожі будівництва львів'яни намалювали червоний силует лева і фразу "Вкрадено у львів'ян". За словами львів'янина, фраза натякає на те, що землю віддали родині Козловського безкоштовно через фіктивно створене ОСББ. Також містяни сподіваються, що надалі все буде відбуватися відповідно до чинного законодавства.

Варто нагадати, що у вівторок, 4 лютого на вулиці Дорошенка прибрали зупинку громадського транспорту і встановили дерев'яний паркан.

Сьогодні побували на вулиці П. Дорошенка, 2, де планується будівництво готелю. Нагадую, що цю землю депутати віддали фіктивному ОСББ абсолютно безкоштовно! Громадськість не може заплющувати очі на такі зухвалі рішення міської ради, тому виходить висловлювати своє невдоволення. Давайте спільно впливати на процеси нашого міста, оскільки влада у цьому не зацікавлена!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Валентин Балагура op Woensdag 5 februari 2020

Нагадаємо, раніше будинок Зеленського "взяли в облогу" розлючені і працьовиті: чого вимагають від президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", Офіс Зеленського оточили українці з цілою низкою вимог - чого хочуть від президента за 5 років, відео та фото

Також "Знай.ua" писав, що слуги народу змінять життя українців у 2020 році, головні метаморфози