Цинічний злочин приголомшив Львів - у ніч з неділі на понеділок, 3 лютого, невідомі обчистили Храм св. Климентія папи, відомий як одне із улюблених місць спілкування з Богом для тисячі прихожан.

Про крадіжку повідомив священик церкви після Служби Божої, пише видання Галич-Інфо.

У Львові обчистили церкву, фото: Галич-Інфо

Священик розповів, що невідомий злочинець вирізав отвір у вікні храму та безперешкодно проник усередину. Вкрадено гроші, сума наразі не розголошується.

Цинічний злочин обурив усе місто, люди не можуть оговтатися від шоку та відзначають, що злочинець не погребував найсвятішим і обчистив перш за все не храм, а душі людей.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Нагадаємо, у Львові знову активізувалися "телефонні терористи" - 28 січня близько 22.40 поліція отримала анонімне повідомлення про замінування Личаківського кладовища.

Як повідомляв раніше Знай.uа, не тільки полуниця і будівництво: заробітчани підкорили Польщу незвичайним способом.

Також Знай.uа писав про те, що і тебе теж порахували: Милованов назвав кількість українських нелегалів".