Під Львовом у суботу, 1 лютого, було виявлено автомобіль-рефрижератор, а якому перебували нелегальні мігранти. Про це розповів начальник управління щодо запобігання та протидії контрабанді Галицької митниці Олег Лев на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляється, четверо мігрантів намагалися потрапити в Росію, приїхавши з Македонії у вантажівці, що перевозив яблука.

Водій рефрижератора здійснив зупинку на одній з АЗС в Україні, коли помітив, що з причепа лунають незрозумілі звуки. Він відкрив причіп і знайшов там чотирьох підлітків 16-17 років. Сам водій стверджує, що не здогадувався про нелегальних пасажирів.

Фото: Вантажівка, в якій їхали нелегали

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Всі четверо мігрантів перебували в стані, близькому до втрати свідомості. Їх передали медикам, ті діагностували у постраждалих сильне переохолодження.

Правоохоронці з'ясували, що двоє з хлопців - громадяни Афганістану, а двоє їхніх друзів при собі документів не мали.

Зараз підлітки-мігранти перебувають у важкому стані, їх госпіталізували.

Нагадаємо, не тільки полуниця і будівництво: заробітчани підкорили Польщу незвичайним способом.

Як повідомляв Знай.uа, не все так просто: в Україні змінили правила відвідування окупованого Криму, деталі.

Знай.uа писав, і тебе теж порахували: Милованов назвав кількість українських нелегалів".