На Донбасі 1 лютого бойовики невизнаної ЛНР вбили українського військового медика Клавдію Ситник. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Як зазначається, жінка лише кілька тижнів не дожила до свого 34-ліття. Поблизу селища Новотошківського Попаснянського району Луганської області вона потрапила під ворожий мінометний обстріл, внаслідок якого загинула від отриманих осколкових поранень грудної клітини.

За інформацією військових, Ситник везла на бойові позиції ліки. Окупантами було застосовано станкові міномети АГС-17.

Клавдія Ситник, фото: ООС

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У 33-річної жінки залишилася 12-річна донька Юлія, батьки та молодша сестра з інвалідністю. Вона служила в 93-й окремій механізованій бригаді ЗСУ "Холодний Яр", мала освіту фельдшера та деякий час працювала на швидкій допомозі.

В Офісі президента також відреагували на трагедію, висловивши співчуття рідним та близьким загиблої Героїні.

Скрін, Facebook

«Гинуть українці, шкода життів молодих людей», «Вічна пам’ять. Дай боже сил і терпіння рідним», - висловлюють свої співчуття небайдужі громадяни.

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Також Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священник Україну захищає, відео.