У Львові в середу, 29 січня, буде холодно, вітряно і незатишно. З самої ночі зарядить мокрий сніг з дощем, який буде супроводжуватися сильним поривчастим вітром. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день досягне 2-4 градусів тепла, а вночі опуститься до нуля градусів морозу.

Синоптики відзначають, що найтеплішим день 29 січня у Львові був у 2002 році, тоді пригріло до 10,3 градусів тепла. А надзвичайно холодним – в 1963 році, тоді повітря промерз до 22 градусів морозу.

Погода в Україні 29 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 29 січня, християни поклоняються чесним ланцюгам апостола Петра. Наші предки називали день святого Петра «полукормом», оскільки до цього часу скотина поїдала приблизно половину припасених на зиму кормів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Вважалося, що якщо в засіках приховано ще більше половини всього запасу зернових, то врожай у цьому році буде хороший.

Те, якою буде погода у цей день передбачали за напрямом і силою вітру: якщо переважав північний холодний вітер з поривами, то найближчим часом варто очікувати сильних морозів. Вітер з півдня обіцяв відлига і швидку, ранню весну.

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавірус.