Весь день у Львові буде хмарним. Вдень очікується дощ, увечері - дрібний дощ зі снігом.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 28 січня вологість повітря у Львові становитиме від 62 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -4 до +6 градусів. Також синоптики попереджають про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі і погіршення видимості до 500 метрів.

Погода у Львові


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 08:00, а захід можна побачити у 17:13.

28 січня вшановується пам'ять преподобного Павла Фівейського і Івана Кущника. У минулі часи була така приказка: "Петро-Павло дня додав", що вказувало на збільшення світлової частини дня.

У давнину, щоб дізнатись погоду, спостерігали за небом. Якщо зірки сильно блищать, то бути морозу, а якщо вони тьмяні, то буде тепло. Якщо з півночі приходили хмари, то відлиги не чекали. Сніговий буран вдень на Павла передвіщав міцний мороз вночі.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.