В суботу, 25 січня, у зоні ООС на Донбасі загинув 21-річний боєць Михайло Ошурко із Зарічненського району, що на Рівненщині. Молодий чоловік родом із села Кутин, 1998 року народження.

Загиблий Михайло Ошурко, скріншот facebook

Трагічну новину повідомив громадський активіст Ігор Зинкевич на своїй сторінці у Facebook з посиланням на інформацію Рівненського обласного ТЦК та СП.

Михайло Ошурко у 2018 році був призваний на строкову службу, а після її завершення продовжив військову службу за контрактом, оскільки мав хист до військової справи і вважав своїм обов'язком захищати Україну від російських окупантів.

Донбас
Донбас
inbusiness.kz

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Загиблого Михайла односельчани та люди з навколишніх сіл зустріли ланцюгом пам’яті.

Поховання молодого солдата з військовими почестями відбудеться 27 січня, у Кутині, о 14.00 годині.

Нагадаємо, раніше Андрій Білецький, відомий український громадський та політичний діяч. Повідомляє сумну статистику зі Сходу України за минулу добу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти обстріляли українські позиції декілька десятків разів за добу.

Також "Знай.ua" писав, що українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів за останні дні російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.