На трасі в Житомирській області на смерть розбилась відома львів’янка, власниця клініки естетичної медицини Соломія Островська. Очевидець розповів всі деталі ДТП.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вголос".

Свідок ДТП з відомою львів'янкою Олексій Філановський розповів, що загибла поводилась на трасі вкрай агресивно. При швидкісному обмеженні до 20 км на годину, вона намагалась обігнати інші транспортні засоби.

"Я скидаю, Nissan негайно мене обганяє. Само по собі не карається, але коли на ділянці з явними ознаками ремонту ставлять знак двадцять, а на вулиці темно, ризик потрапити в яму, дорожній шов або ще на якусь біду зростають багаторазово. Ігнорування цієї обставини – ризик, який важко виправдати виграшем за часом, оскільки трафік все одно щільний", - розповів очевидець.

Після того як львів'янка обігнала очевидця, то вона опинилася ще за двома машинами. Після цього вона вирішила ще раз обігнати найближче авто.

Соломія Островська

"Машина, яка їде перед нею, вже практично порівнялася з фурою, яка їде назустріч. Тобто, обгін двох машин одним маневром неможливий. Ймовірно, в цей момент водійка невірно оцінює ситуацію, не помічаючи другої машини, або ігноруючи її… Виїхавши на зустрічну смугу, опиняється перед фурою, і повинна розуміти, що обгін неможливий, і треба повернутися, благо попутні машини ще далеко. Але тут, напевно, водійка відволікається, і машина їде прямо назустріч фурі по її смузі", - зазначає Олексій Філановський.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Але за словами Олексія в останню мить вона вивертає кермо, намагаючись повернутися у свою смугу, але на це вже не вистачає часу. Після чого відбувається зіткнення "без шансів на порятунок".

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.