На популярному курорті Трускавець, куди з'їжджаються українці, щоб підлікуватися і відпочити, був помічений елітний автомобіль, який є одним з найдорожчих у світі. Про це повідомляють у виданні «Топ. Жир».

Як наголошується, новенький Rolls-Royce Cullinan є найдорожчим подібним автомобілем в світі. Його помітили на парковці «не бюджетного» готелю.

На автомобілі – дніпровські номери – швидше за все, його власник прибув з Дніпропетровської області.

«Приємно, що багаті українці обирають вітчизняні курорти», - зазначають у виданні, додаючи, що власник крутого транспортного засобу прибув в Трускавець, швидше за все, заради оздоровлення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У виданні зазначили, що тепер в Україні близько десяти таких автомобілів, які оснащені 571-сильним двигуном. Придбати Rolls-Royce Cullinan в нашій країні можна за приблизно 10,5 мільйонів гривень.

Зазначається, що раніше у Трускавці вже помічали позашляховик «трохи дешевше» - Bentley Bentayga.

Нагадаємо, Київі некерований Mitsubishi влетів у Ford, покручений метал розчавив водія: кадри для "міцних горішків"

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.