7 січня різдвяні день та вечір у Львові будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку, опадів протягом доби не передбачається.

Коляда у Львові, фото: 032

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вдень стовпчики термометрів застигнуть на позначці +1 градус, однак під вечір температура опуститься до -4 - 7 градусів.

Народний прогноз погоди

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.