У Львові під час новорічних та різдвяних свят заборонили використання піротехніки - на порушників громадського спокою очікують солідні штрафи.

У Львові заборонили феєрверки, фото: Слово і Діло

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області з посиланням на рішення міської ради про заборону.

"Згідно з ухвалою Львівської міської ради, підприємцям заборонено продавати фейєрверки, салюти та інші піротехнічні вироби, а також піротехніку з світловим, іскровим, димовим, змішаним ефектами. Також керівники закладів громадського харчування мають слідкувати, аби ці засоби не використовували у їх закладах", - йдеться в заяві.

За порушення ухвали винуватця оштрафують на суму від 60 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що з 14 грудня у найбільшому історико-розважальному комплексі під Києвом проходить цикл святкових шоу-програм "Зимова казка" для дітей і дорослих, який включає також і Новорічну ніч 31 грудня.

Як повідомляв портал Знай.ua, київської дітлахам влаштували чудовий сюрприз до Дня Святого Миколая.

Також портал Знай.ua писав, що у День святого Миколая вже за традицією на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни.